Skip to content
  • Anasayfa
  • Genel
  • Bilgi
  • İletişim
  • Gizlilik Politikası

  • Anasayfa
  • Genel
  • Bilgi
  • İletişim
  • Gizlilik Politikası
  • Toggle search form

bunu doldurup Yarin bana

Bunu Doldurup Yarin Bana

Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sp.rm testi yaptirmak için Doktora gider. doktor adama bir kavanoz verir ve “bunu doldurup Yarin bana getirin” der. ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve bos oldugunu görür ve sebebinisorar. ihtiyar anlatmaya baslar : “doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi,sol elimle denedim gene olmadi. karimi çagirdim. o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi. Baktik olacak gibi degil komsunun karisini çagirdik oda iki elini ve agzini denedi gene olmadi” diyincedoktor kendini tutamayip “Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz ?”diye sormus. ihtiyar da Tabi ya napsaydik, su lanet kavanozu bir türlü açamadik”

  • Köpeğimiz yeni doğan bebeğimizin beşiğine sürekli havlıyordu – sebebini yatağın altında buldum.
  • Kadın Para Vermek Yerine Bakın Ne Yaptı
  • Karlı bir otoyolda lastiği patlamış yaşlı bir çifte yardım etmek için durmuştum—bir hafta sonra televizyonda gördüklerim hayatımı altüst etti.
  • Kızım ve babası neredeyse her gün dondurma almaya gidiyorlardı
  • Gelinimin eski kahverengi bir bavulu derin bir göle attığını yanlışlıkla gördüm: Bu bana hemen çok garip geldi ve bavulu sudan çıkardığımda içindekiler karşısında dehşete düştüm

Copyright © 2026 .

Powered by PressBook WordPress theme