Skip to content
  • Anasayfa
  • Genel
  • Bilgi
  • İletişim
  • Gizlilik Politikası

  • Anasayfa
  • Genel
  • Bilgi
  • İletişim
  • Gizlilik Politikası
  • Toggle search form

sok olay

Sinop Valiliği, KYK’da barınan 113 üniversite öğrencisinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı Merkez KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda zehirlenme şüphesi yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, bulantı, karın ağrısı, hafif ateş ve kusma şikayetleriyle 113 öğrencinin Sinop Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine başvurduğu aktarıldı. Valilik açıklamasında şunlara yer verildi:

“Zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran ve ayakta tedavileri yapılan tüm öğrencilerimiz taburcu edilmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, alınan su ve gıda numuneleri gerekli incelemeler için laboratuvara gönderilmiştir.”

  • Köpeğimiz yeni doğan bebeğimizin beşiğine sürekli havlıyordu – sebebini yatağın altında buldum.
  • Kadın Para Vermek Yerine Bakın Ne Yaptı
  • Karlı bir otoyolda lastiği patlamış yaşlı bir çifte yardım etmek için durmuştum—bir hafta sonra televizyonda gördüklerim hayatımı altüst etti.
  • Kızım ve babası neredeyse her gün dondurma almaya gidiyorlardı
  • Gelinimin eski kahverengi bir bavulu derin bir göle attığını yanlışlıkla gördüm: Bu bana hemen çok garip geldi ve bavulu sudan çıkardığımda içindekiler karşısında dehşete düştüm

Copyright © 2026 .

Powered by PressBook WordPress theme