Skip to content
  • Anasayfa
  • Genel
  • Bilgi
  • İletişim
  • Gizlilik Politikası

  • Anasayfa
  • Genel
  • Bilgi
  • İletişim
  • Gizlilik Politikası
  • Toggle search form

Ayaklarımın Şişi İnmiyordu Bunu Yaptıktan Sonra

Ayaklarımın Şişi İnmiyordu Bunu Yaptıktan Sonra

Çoğu kişi bilmiyor ama… Birçok bayan bacak ve ayaklarındaki şişlikten muzdariptir. Bu şişlik, bilhassa uzun vakit ayakta ya da oturarak geçirdikten sonra meydana çıkabilir.
1. Ayaklarınızı kaldırın:
Bunu fark etmeyebiliriz ama günün fazlasını bacak bacak üzerine atarak ve oturarak geçiririz. Sonra namacıyla bacaklarımızın ağrıdığını ya da ayaklarımızın namacıyla şiştiğini merak ederiz. Ancak, dolaşımımızı artırmaya yardımcı olacak kolay bir yol var.Her şeyden evvelce, ayaklarınızı kaldırmak, damarlarınızın yerçekimine karşı işlevini gerçekleştirmesine lüzum olmadığı amacıyla natural kan akışına yardımcı olur. Sonuç olarak, bacaklarda ve ayaklarda bundan sonra bir şişlik oluşmaz. Hem de bacaklarınızdaki ve ayaklarınızdaki gerginliğin atılmasına ve ağrılarınızın bir kısmının giderilmesine katkıda bulunacaktır.
Ayaklarınızı kaldırırken şu adımları izleyin:

devamı sonraki sayfada…

  • Köpeğimiz yeni doğan bebeğimizin beşiğine sürekli havlıyordu – sebebini yatağın altında buldum.
  • Kadın Para Vermek Yerine Bakın Ne Yaptı
  • Karlı bir otoyolda lastiği patlamış yaşlı bir çifte yardım etmek için durmuştum—bir hafta sonra televizyonda gördüklerim hayatımı altüst etti.
  • Kızım ve babası neredeyse her gün dondurma almaya gidiyorlardı
  • Gelinimin eski kahverengi bir bavulu derin bir göle attığını yanlışlıkla gördüm: Bu bana hemen çok garip geldi ve bavulu sudan çıkardığımda içindekiler karşısında dehşete düştüm

Copyright © 2026 .

Powered by PressBook WordPress theme